Welcome to the new HASC website! Need help finding something? Contact our Client Experience team at (888) 955-SAFE, ext. 310 |

Sponsorship

Terms and Conditions

Payments made for the [Sponsorship, Meeting, etc.] do not qualify as charitable contributions for the purposes of Internal Revenue Code Section 170 as the payor received goods and services in exchange for these payments. These payments may be deductible as a business expenses under Internal Revenue Code Section 162. Please consult your tax advisor to determine the treatment of these payments for your tax situation.